Erkend restauratiebedrijf
Ten Haken

Met vakmanschap en passie voor historisch en monumentaal erfgoed levert Erkend restauratiebedrijf ten Haken (ERB) een belangrijke bijdrage aan het succesvol restaureren van gebouwen, bouwwerken en ornamenten. Restauratie vraagt om een integrale blik tussen bouwsystematieken uit het verleden en heden.  Samen met opdrachtgever zoeken wij een aan optimale balans tussen comfort en kwaliteit voor de eindgebruiker met behoudt van cultuurhistorische waarde en/om monumentaal karakter van het gebouw of object.  

Betrokkenheid & Passie
voor monumenten

Oorspronkelijke uitstraling

Wij zijn aangesloten bij de vakgroep restauratie en bieden collega’s opleidingsmogelijkheden specifiek gericht op het restauratievak. Aanvullend streven wij naar kennisdeling binnen onze organisatie door een mix tussen startende en ervaren collega’s.  Op deze manier blijft vakkennis behouden binnen de organisatie en kunnen wij een optimale bijdrage leveren aan  

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!