Verbouw/Restauratie
Woonboerderij het Bokkel

Restauratiebedrijf Ten haken heeft op landgoed ‘Het Bokkel een monumentale boerderij en haar bijgebouwen verbouwd en gerestaureerd. De ‘Deel’ (voormalig werkstal van de boerderij) en naastgelegen melkstal zijn omgetoverd toe een luxe woonboerderij inclusief een kantoor en kantine ruimtes voor bedrijfsmatige activiteiten op het terrein.

Restauratie met
aandacht en ambacht

Ten Haken heeft diverse restauratieve werkzaamheden uitgevoerd aan de gevel en constructie van de boerderij. De bestaande houtconstructie is gezandstraald, waardoor gebintstijlen, sporen en hanenbalken bewaard zijn gebleven. Waar nodig is de constructie verstevigd om een woonruimte op de verdieping te creëren. Aan het exterieur van de boerderij en bijgebouwen zijn diverse restauratieve werkzaamheden uitgevoegd met behoud van haar uitstraling. De voormalige deeldeuren zijn omgetoverd tot een transparante gevel.

Opdrachtgever Particuliere opdrachtgever
Contractvorm Bouwteam
Ontwerp Rinke ter Haar
Oplevering 2020

E-MAIL

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!

    Gerelateerde projecten