Verbouw & Renovatie
Herberg De Pol

In opdracht van Stichting Cultureel Herberg de Pol heeft WAM&VanDuren deelplan 3 middels een UAV-GC 2005 gerealiseerd. Het plan bestond uit de verbouw/renovatie van het huidige gebouw van Herberg de Pol. De verbouw/renovatie van het huidige gebouw “De Maalderij” en het realiseren van een uitbreiding waardoor beide gebouwen aan elkaar worden verbonden. De totale huisvesting is ca. 2.500 m² verdeeld over drie bouwlagen.

 

Multifunctioneel
Cultureel Centrum

De oude Herberg is geheel gerestaureerd in de oorspronkelijke stijl van vóór 1900 en hierin bevindt zich nu het restaurant met een nieuwe grootkeuken waar ook kookworkschops worden gegeven. Op de bovenverdieping bevinden zich de toiletten, douches en vergaderzaaltjes. In de gerestaureerde maalderij , waar het oude maalwerk deels is teruggeplaatst, bevinden zich nu een aantal kantoorruimtes en is er ruimte voor de oudheidkundige vereniging. In de nieuwbouw, welke geheel is onderkeldert, bevindt zich de bibliotheek, de VVV en documentatie van kunst en kunstenaars, een theaterzaal en de foyer. In de kelderruimte bevinden zich de diverse muziekruimten, lesruimten voor het creëren van kunst.

 

Opdrachtgever Stichting Cultureel Herberg de Pol
Contractvorm UAV-GC 2005
Ontwerp Kraaijvanger
Oppervlakte/td> 2.500m²
Oplevering 2014

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!

Gerelateerde projecten