Erkend restauratiebedrijf
Ten Haken

Restauratiebedrijf Ten Haken is al sinds 1885 een begrip in Winterswijk en omstreken. Of het nu gaat om monumenten, boerderijen of een vervallen textielfabriek, ze hebben elk hun unieke bouwstijl en elk hun eigen aandacht nodig. Dit gebeurt met respect, eerbied, passie en vakmanschap. Dit vakmanschap en werkproces welke hiervoor benodigd is, is vastgelegd in ons ERB certificaat. Om deze gedachte kracht bij te zetten zijn wij tevens lid van de Vakgroep Restauratie en sinds januari 2010 mogen wij trots zijn op het certificaat van Erkend Restauratie Bouwbedrijf 

Wat wij doen
onze expertises

Restauratie

Restauratiebedrijf Ten Haken is al sinds 1885 een begrip in Winterswijk en omstreken. Vanuit Winterswijk nemen wij alle restauratiewerkzaamheden voor onze rekening

Transformatie

Wij hebben een rijke ervaring op het gebied van transformatie en herbestemming van monumentale en historische panden, zo behouden wij de cultuurhistorische waarde van uw pand. 

Projecten

Wij werken met passie en aandacht aan mooie projecten voor onze opdrachtgevers. Bekijk welke projecten wij gerealiseerd hebben voor onze opdrachtgevers.

Oorspronkelijke
uitstraling

Door vakkundige restauratie krijgen deze bijzondere gebouwen haar oorspronkelijk uitstraling terug. Hiervoor zet ons restauratieteam zich met passie en betrokkenheid in historisch metselwerk, bijzondere houtconstructies en ornamenten in ere te herstellen.

Ons restauratieteam heeft een eigen timmerwerkplaats tot haar beschikking waar restauratieve werkzaamheden aan houten onderdelen worden gerealiseerd. Dit heeft als groot voordeel dat er veel in eigen beheer gerealiseerd kan worden en dat wij hierdoor flexibel kunnen zijn en de kwaliteit meer in eigen hand hebben.

Laten we samen
iets moois bouwen

Wilt u samen werken aan een project? Of wilt u vrijblijvend een vraag stellen? Neem gerust contact op, ons team staat graag voor u klaar. Durf te vragen!