Ten Haken sponsort Open Monumentendag 2016

Ook dit jaar sponsort Restauratiebedrijf Ten Haken de Open Monumentendag in Zutphen op zaterdag 10 en zondag 11 september a.s.. Restauratiebedrijf Ten Haken weet als geen ander hoe belangrijk het Nederlands erfgoed is en draagt daarom graag een steentje bij. Monumenten en historische gebouwen leveren een bijdrage aan onze cultuur, daarom behandelen wij deze met eerbied en respect.

Het thema van dit jaar in Zutphen is ‘Iconen & Symbolen’. Of het nu om de torens gaat, de vestingwerken, de symbolen op de gebouwen in de straat of de iconen die de stad heeft voorgebracht dan wel heeft mogen herbergen zoals schrijvers, dichters, schilders, musici, politici en geleerden. Tijdens de Open Monumentendag kunt u al deze Iconen en Symbolen bewonderen. Tevens vinden op beide dagen tal van activiteiten plaatst. Klik hier voor meer informatie over de bezienswaardigheden en activiteiten.

Erve Lubberdink te Geesteren

Restauratiebedrijf Ten Haken heeft het knechtenhuis in Geesteren gerestaureerd en  is op dit moment de boerderij ‘Erve Lubberink’ aan het restaureren. Deze markante boerderij is een gewaardeerd stuk erfgoed in Geesteren. De bestemming is inmiddels gewijzigd en in het monument zijn enkele vakantieappartementen gerealiseerd. Kom tijdens de Open Monumentendag een kijkje nemen! http://www.openmonumentendag.nl/monument/berkelland-erve-lubberdink/

Kom 10 en 11 september 2016 een kijkje nemen in Zutphen en Geesteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *